Botox Zwolle

Wat doet een botox behandeling in Zwolle?

Botox Zwolle wordt veel gebruik om rimpels te verminderen. Botox is een soort zuivere vorm van botulinetoxine A. Dit betekend dat er geen risico is op botulisme. Mits de behandeling op de juiste manier wordt gedaan. Hoe werkt dit? De botox blokkeert de zenuwen die spieren doen bewegen. Hierdoor krijgt het uiterlijk van de rimpels een ‘zachtere’ uitstraling.

Voordelen en side effects

Wat is handig om bij ons in Zwolle van een botox behandeling te laten doen? Botox is het meeste effectief bij rimpels die nog niet helemaal ‘volwassen’ zijn. En bij rimpels die verschijnen wanneer je een beweging maakt met je gezicht, zoals een frons. Als je die spieren niet te veel beweegt kan er ook geen rimpel ontstaan. Zeggen veel experts. Die zien botox als iets preventiefs. Hier kunnen wij ons sterk in vinden.

Als je borstvoeding geeft, zwanger bent, of van plan bent zwanger te worden. Dan raden wij je aan om eerst met je dokter te praten voordat je begint aan een botox behandeling Zwolle.

Side effects

Het kan voorkomen dat je last krijgt van hoofdpijn, kneuzingen en pijn op de plek van injectie. In minder dan 1% van de gevallen kan het gebeuren dat behandelde oogleden of wenkbrauwen binnen een paar maanden terugvallen naar hun natuurlijke posities.

Wat als je hebt gekozen voor botox Zwolle?

Maak geen gebruik van pillen. Als je gebruik maakt van aspirine of ibuprofen. Maak je meer kans om kneuzingen te krijgen op de plek van injectie. Slik geen pillen tot voor ruim 2 weken voor de botox behandeling. Ook is het aan te raden om je dokter voor de behandeling te vertellen over andere supplementen die je gebruikt. Ook deze kan je dokter je vertellen om tijdelijk te stoppen met slikken.

Begin rustig

Als het je eerste keer is, is het aan te raden om je dokter te vragen om rustig te beginnen. En vraag voor een natuurlijke look.

Voor meer informatie over botox Zwolle kan je contact met ons opnemen via de contact pagina.